sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Talvisia kortteja lasten kanssa

Tässä 4v:n itse tekemä, innokkaana lisäsi vielä puuhun oksan, putoavaa lunta ja taustalle lumimyrskyn. :) Nämä kortit lähdössä kummeille.



3v:n kortti. Maltti ei riittänyt enempään koristeluun.



Juuri 2 vuotta täyttäneen kortti, äiti leikkasi ja liimasi puun, lapsi liimasi koristeet ja leikkasi korttipohjaa kun äidin silmä vältti.

lauantai 20. helmikuuta 2010

Lapsille sukkia ja suunnitelmia

Nyt olisi tarkoitus olla aloittamatta uutta neuleluomusta, ja pitäisi tehdä uusia kaloja kaapinoviin. Edellisessä kämpässä olivat tämännäköisiä, eikä niitä saanut ehjänä pelastettua mukaan ja nyt pitäisi näpertää uudet.



Esikoinen toivoi villasukkia jotka olisivat pelkästään nukkumiseen, ja niiden pitäisi olla keltaiset. Tällaiset näistä nyt tuli. Lankana jälleen seitsemän veljestä.



Nämä lähtevät neulontataidottoman kaverin lapselle lahjaksi. Kiva viedä sukkia sellaiselle joka arvostaa itse tehtyä. :)

lauantai 13. helmikuuta 2010

Kaalinpää

Pilkotusta jäävuorisalaatista paljastui tähti. Se oli suoraansanottuna kivannäköinen.




Pakkohan sitä oli kokeilla miltä tuo näyttäisi painettuna.




Yllättävän helppo valmisleimasimena tuollainen, kannasta sai hyvän otteen ja akryylivärillä kivannäköistä jälkeä. :) Tuosta saa sopivan lahjapaperin johonkin pikkupakettiin.

Pyjamia

Esikoinen toivoi vaaleanpunaista pyjamaa, väri on tässä kuvassa hiukan vääristynyt mutta lähikuvassa oikeamman näköinen. Koko 116cm.


Vaaleanpunaisessa kankaassa on kukkiakin, isossa kuvassa eivät oikein näy.


Tässä 3v:n toivoma kirkkaanpunainen pyjama, kokoa 104cm, trikoota.


Kolmelle vanhimmalle pyjamat suloisesta kettutrikoosta, koot 116cm, 104cm ja 92cm. Väri jälleen vääristynyt, seuraavassa kuvassa onnistunut paremmin.


Tässä vielä lähikuvaa kankaasta, ketut ovat minusta söpöjä, ja lapsetkin tykkäsivät. Samaa kangasta on kuulemma ollut jonkun vuoden äitiyspakkauksessakin.

Villasukkia

Näistä sukista itselleni tuli niin ihanan väriset että olen aivan hullaantunut. Nämä sukat saivat niin paljon ihastusta osakseen muiltakin että niitä pitää tehdä vielä parit lisää. Lankana 7 veljestä.


Nämä lähtivät lahjaksi muksujen isoisoäidille.


Ruskea-valkoiset raidat olivat niin kivat että piti kokeilla myös vihreälle.
Pitkälle langolle pitkät villasukat kokoa 48, seiskaveikkaa nämäkin.

lauantai 6. helmikuuta 2010

Kokeilua

Tietokoneen käyttö ei kuulu omaan osaamisalueeseeni, mutta josko nyt tästä saisi blogin kasaan..